Hallo Tuincollega’s

Op het moment van schrijven hebben wij temperaturen boven de nullijn die eigenlijk onder de nullijn moeten zijn, dit is slecht voor de natuur. Alles begint al uit te lopen en dat is om deze tijd van het jaar zeer verraderlijk. Een beetje vorst van meer dan 5 graden en heel veel opkomend groen begeeft het.

Het afgelopen jaar is voor vele van ons zeer hectisch geweest: Bivak bouwen, Bivak aanpassen aan onze wensen, schilderen, timmeren, elektriciteit, bestrating en nog veel meer. De eigen tuinend waren aardig verwaarloosd, nu hebben die weer de volle aandacht die zij nodig hebben.

Ook was er een goede planten verkoop, vele malen meer als voorgaande jaren. Ook de verkoop van Tonkins en meststoffen gingen explosief omhoog.

De tuinhuur is per 1-1-2014 naar € 0,37 per vierkante meter gegaan.

 

Overdracht tuincoordinatie.

 

 

Anthony Jansen heeft zich aangemeld als medewerker bij de hekkenploeg. Wij zijn erg blij met zijn komst.

Wij zoeken nog iemand die Jan de pompenman kan assisteren met de werkzaamheden aan de waterpompen, monteren in het voorjaar, demonteren in het najaar (i.v.m. vorstschade) en eventueel een rubber vervangen in de lummel.

U bent van harte welkom.